Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η δέκατη πέμπτη, κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργανώνουν θα πραγματοποιηθεί στην Λαμία, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, στις 15:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Εισαγωγική τοποθέτηση θα κάνει ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 8ου Π.Τ. ΟΕΕ, Σπυρίδων Βογιατζής. Τον συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος, Βίκυ Κοτσιμπού.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.