Με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Αλαμάνος, ο β’ Αντιπρόεδρος, Ζώης Κολιός, και ο Οικονομικός Επόπτης, Κωνσταντίνος Μανούσος.

Οι εκπρόσωποι του Οικονομικού Επιμελητηρίου έθεσαν προς ενημέρωση του κ. Υφυπουργού το πάγιο αίτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου για συμμετοχή εκπροσώπων του στις αρμόδιες επιτροπές και ομάδες εργασίας του υπουργείου που καταρτίζουν νομοσχέδια οικονομικού αντικειμένου και ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για την πορεία των διαδικασιών πιστοποίησης των Λογιστών – Φοροτεχνικών .

Επίσης, παρά την αντίθετη άποψη του ΟΕΕ για συνεχείς παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων, λόγω των τελευταίων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του TAXISNET, ζήτησαν η κατάθεση υποβολής των περιοδικών δηλώσεων του Φ.Π.Α. να παραταθεί τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα 5 Μαϊου.

Τέλος αποφασίσθηκε η περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας του Υπουργείου με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος σε τακτική βάση.